[Ossm-members] Kernel 2.6.1 rc3

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Jan 12 10:54:20 UTC 2004


> >>Дајте идеа каде може да биде грешката.. во меѓувреме ја ке си го
> >>рекомпајлирам кернелот ... пак :)
> >
> > Имаш reiserfs во кернелот?
>
> да имам.
>
> Колку што водов по нет, и неколку други луге го имале истиот проблем,
> и велат дека е до самиот кернел
>
> 2.6.1 rc1 си работел солидно, a rc2 i rc3 го имале овој проблем.

Могуче, имав сличен проблем негде во -test3-5 времето.-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      Yes, I've heard of "decaf." What's your point?
More information about the Ossm-members mailing list