[Ossm-members] malo apdejtche na /ooo sajtot.

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jan 12 15:29:32 UTC 2004


http://www.ossm.org.mk/ooo

Додадов линк за преземање на макрото на Ристе за конверзија од 
македонски фонт во кирилична подршка(утф) во ООО и линк до страната 
за преземање на речникот за Спелчекерот на Тарас.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list