[Ossm-members] GFDL: debian i FSF raspravija

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Jan 12 16:04:27 UTC 2004


На неколку места прочитав дека debian и FSF се расправале за тоа колку е 
слободна FDL. Debian викале дека баш и не толку слободна. Знае некој нешто 
за ова? Има ли некој линк или нешто?
-- 
Новица

There is no patch for stupidity.More information about the Ossm-members mailing list