[Ossm-members] ISDN, MtLajna, linux?

Nikola Kovachevski kovach at bagra.org
Mon Jan 12 23:51:32 UTC 2004


Georgi at hedona.on.net.mk, Stanojevski at hedona.on.net.mk напиша:


>Дечки, НТ адаптерите што ги даваат од Telekom кога ќе земаш ИСДН имаат ли
>проблеми со Linux - работат ли?

Сигурно нема проблем сериски, а има и усб драјвер кој не сум го пробал...

>Ми рекоа дека појма немаат што фирма се ама ми рече дека има два аналогни
>излези, два дигитални и исдн-модем. Модемот не ми објасни како се поврзува
>со компјутер. 

Elcon NT1+Multi
http://www.elcon-system.de/home.asp?lang=2&id=62More information about the Ossm-members mailing list