[Ossm-members] Re: ISDN, MtLajna, linux?

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Tue Jan 13 15:44:27 UTC 2004


>>> Сигурно нема проблем сериски, а има и усб драјвер кој не сум го
>>> пробал...
>>
>> Нема usb драјвер ... тоа на google што се спомнува usb и elcon е за
>> мрежна карта.
> 
> А интересна забелешка ми кажаа како може преку серискиот порт чија
> најголема брзина на комуникација со модемот е 115200бпс да ги опслужи
> двата канала со 128кбс?

Никој не рече дека максимално ќе го искористиш...


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

Beware of he who would deny you access to information,
for in his heart, he dreams himself your masterMore information about the Ossm-members mailing list