[Ossm-members] Re: ISDN, MtLajna, linux?

Georgi Georgi
Tue Jan 13 14:25:31 UTC 2004


дамјан г напиша:

>
>> Сигурно нема проблем сериски, а има и усб драјвер кој не сум го
>> пробал...
>
> Нема usb драјвер ... тоа на google што се спомнува usb и elcon е за мрежна
> карта.

А интересна забелешка ми кажаа како може преку серискиот порт чија најголема
брзина на комуникација со модемот е 115200бпс да ги опслужи двата канала
со 128кбс?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list