[Ossm-members] GIMP prevod

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Jan 16 09:27:53 UTC 2004


Почнав со превод на GIMP 2.0
Кој сака да помогне нека ми пише на мејл, ќе му испратам 1 .po датотека од 
околу 2400 стринга (за плагини). po фајловите се преведени на српски така да 
преводот иде како алва, со нормална работа може да се преведе за една недела.
Ај да ве видам сеа ;-) 


More information about the Ossm-members mailing list