[Ossm-members] ISDN, MtLajna, linux?

Dejan Krstev ozon at mt.net.mk
Tue Jan 13 16:41:00 UTC 2004


ma toa sranje na rboti kako sho treba ni pod win ni pod linux, chita beda...
----- Original Message -----
From: <Georgi at hedona.on.net.mk>; <Stanojevski at hedona.on.net.mk>
Newsgroups: mk.comp.os.linux
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: Tuesday, January 13, 2004 12:30 AM
Subject: [Ossm-members] ISDN, MtLajna, linux?


Дечки, НТ адаптерите што ги даваат од Telekom кога ќе земаш ИСДН имаат ли
проблеми со Linux - работат ли?

Ми рекоа дека појма немаат што фирма се ама ми рече дека има два аналогни
излези, два дигитални и исдн-модем. Модемот не ми објасни како се поврзува
со компјутер.

--
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.----------------------------------------------------------------------------
----


> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
More information about the Ossm-members mailing list