[Ossm-members] Re: ISDN, MtLajna, linux?

Ilija Koco ilijak at siva.com.mk
Thu Jan 22 15:23:26 UTC 2004


Georgi wrote:

> дамјан г напиша:
> 
> 
>>>Сигурно нема проблем сериски, а има и усб драјвер кој не сум го
>>>пробал...
>>
>>Нема usb драјвер ... тоа на google што се спомнува usb и elcon е за мрежна
>>карта.
> 
> 
> А интересна забелешка ми кажаа како може преку серискиот порт чија најголема
> брзина на комуникација со модемот е 115200бпс да ги опслужи двата канала
> со 128кбс?
> 
NtNet poddrzzuva do 230400bps, problemot e vo standardnite seriski porti 
na PC... se ressava so posebna seriska karta. Drugo prassanje e kolkav 
transfer efektivno postignuvass?!?.
More information about the Ossm-members mailing list