[Ossm-members] Re: Mozilla prevod-zabeleski

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun Jan 25 16:15:47 UTC 2004


На 25 јан 2004 (недела), Noveski Oliver напиша:

> Како е сега - Како мислам дека треба да биди:

Може во иднина да се користи. http://www.ossm.org.mk/flyspray

A за забелешките и јас се сложувам.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list