[Ossm-members] :)) vic

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jan 30 12:51:43 UTC 2004


Синчето го прасува татко му(Бил Гејтс)
-Тато што е тоа мултитаскинг?
-Почекај да ја форматирам дискетава ке ти кажам.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list