[Ossm-members] курсеви за линукс

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Jan 30 13:44:43 UTC 2004


Некој си центар за компјутери La Vista вика имал курсеви за linux. Знае 
некој кои се овие?-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list