[Ossm-members] xmms na makedonski

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Sat Jan 31 03:35:11 UTC 2004


> Atomic, ti gi imas kontaktite...
>

Типот одговорен за контакт ти е Hevard Kvelen а мејлот му е
havardk at xmms.org. Пиши се како last translator, и во сите следни промени ке
ти праќаат мејл за да го апдејтираш преводот.
More information about the Ossm-members mailing list