[Ossm-members] xchat-2.0.5pre1 (81%, 100 untranslated)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 31 14:13:49 UTC 2004


Преведов 81% од xchat. Останатите стрингови неможев да ги преведем па 
затоа ако сакај некој да го надополни преводот еве URL: 
http://www.iro.umontreal.ca/translation/teams/PO/mk/xchat-2.0.5pre1.mk.po

Ако има заинтересирани, откако ќе направите измена пратите ми го фајлот 
на мејл за да го пратам за аплоад.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list