[Ossm-members] iso .po

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 31 14:30:28 UTC 2004


Кај ќе се користат овие преводи што треба да се напраат на .iso.po 
датотекиве?  За што се?

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list