[Ossm-members] iso .po

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jan 31 14:31:28 UTC 2004


Кај ќе се користат овие преводи што треба да се напраат на .iso.po
датотекиве?  За што се?

http://www.iro.umontreal.ca/translation/teams/PO/mk/

-- 
ufo


More information about the Ossm-members mailing list