[Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 1 02:02:20 UTC 2004


Ivan Stojmirov напиша:

> Не ви се чини дека овој е истиот автор од:
>
> http://www.agora.org.mk/napis.asp?lang=mac&rubrika=2&id=262


Не е он, ама е дечкото од истата компанија.

Како што разбрав јас се работи за нашиот веќе традиционален трол Филип 
С. (познат на багра.орг како Мартин Челопек). Значи ни се закачи тешко 
болен човек со кој што најверојатно не постои цивилизиран начин да се 
разбереме. Игнорирањето е  еден од начините на кој што нормалните луѓе 
се справуваат со тролови, но пошто овој трол е МастерТРОЛ тоа кај него 
не функционира.

Повеќе од очигледно е дека човекот не прави рецензија на сајт туку ја 
напаѓа ОССМ.
Предлагам да напишеме писмо и да го испратиме до редакцијата на „Време“.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list