[Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 1 04:51:52 UTC 2004


Arangel Angov напиша:

> Предлагам да напишеме писмо и да го испратиме до редакцијата на „Време“.


Фак еј, изгледа она ани паблисити из гуд паблисити е вистина. Штотуку се 
сруши рекордот на посетеност на www.linux.net.mk.

Писмо сепак треба да се напише.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list