Re: [Ossm-members] Re:Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

savica at mt.net.mk savica at mt.net.mk
Thu Jul 1 16:32:17 UTC 2004


> > Писмо сепак треба да се напише.
> 
> Си ја чул старата англиско-америчка-интернет народна:
> "Don't feed the trolls!"

Most definately треба писмо да се напише. Излеговме на задна страница на 
еден многу читан дневен весник, ама не во добро светло. Беа изнесени сериозни 
обвинувања од страна на Филип или whoever. Треба да пратиме официјално писмо 
до редакцијата на Време во кое ќе бараме извинување и дрн дрн...More information about the Ossm-members mailing list