[Ossm-members] Re:Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jul 1 17:02:35 UTC 2004


savica at mt.net.mk wrote:

>>>Писмо сепак треба да се напише.
>>>      
>>>
>>Си ја чул старата англиско-америчка-интернет народна:
>>"Don't feed the trolls!"
>>    
>>
>
>Most definately треба писмо да се напише. Излеговме на задна страница на 
>еден многу читан дневен весник, ама не во добро светло. Беа изнесени сериозни 
>обвинувања од страна на Филип или whoever. Треба да пратиме официјално писмо 
>до редакцијата на Време во кое ќе бараме извинување и дрн дрн...
>  
>
Епа веќе нека го стори некој тоа ...More information about the Ossm-members mailing list