[Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно " Време" - Македонски Линукс

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Jul 2 00:06:23 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Со тролови не се излегува на крај. ФилипС е докажан трол и нема што да
> му се дава некаква си шанса да се брани. Доколку се појави на оваа листа
> може да биде само баниран.

Колку и да звучан малограѓански, ниско и подмолно. На меч со меч се враќа...
Добар удар би било да се прати писмо не само во Време туку и во Вест, 
Утрински, Дневник.. Мислам дека другите весници гледаат да соберат што 
повеќе аргументи за нефер конкуренцијата што се бави со глупости и со 
луѓе што вработуваат секакви штетници. Како и да е ..The Big Brother's 
watching you...ако не е Филип утре ќе е Тоде...некој си. Како ќе се 
„плука“ на целата наша заедница ако не на вакви ниски начини...се 
прашувам колку добиваат ...More information about the Ossm-members mailing list