[Ossm-members] Re: Сајт на денот во денешно " Време" - Македонски Линукс

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Jul 2 00:03:36 UTC 2004


> На 02 јул 2004 (петок), Arangel Angov напиша:

Ај бе доста! 
Еј биднало, само се троши енергија за џабе више!

Како и секое чудо за три дена и ова ќе помине. Аман. 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list