[Ossm-members] Re:Сајт на денот во денешно "Време" - Македонски Линукс

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Jul 2 08:38:03 UTC 2004


Riste Pejov wrote:

> Ivan Stojmirov wrote:
>
>> Патем, треба убаво да го прочитате целиот тред и да видите дека 
>> обвинувањата против Филип дека тој е автор на текстот се потполно 
>> неосновани. Се дојде заради глупави претпоставки. Јас лично сметам 
>> дека друг е автор на текстот.
>> Затоа редно е да прекинеме со празните муабети и да ги оставиме и 
>> Филип и Време на страна.
>
>
> Добро бе луѓе, никако не ми е јасно како не ве мрзи да пишувате толку 
> долги маилови за нешто што не вреди. Се трошите безпотребно на 
> глупости. Ако веќе некој има толку мерак да типка, има толку многу 
> работи за кои може да се пишува а се многу покорисни за читање одколку 
> нарекувањето на авторот на текстот морон, идиот ...итн.
>
> Р. 

Да бе имаше еден дечко на Анал Кокс му враќаше вакви долги мејлови еднаш ;)More information about the Ossm-members mailing list