[Ossm-members] SFD во Македонија

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat Jul 3 00:10:40 UTC 2004


Noveski Oliver wrote:

>Мислам дека добро би било во текот на SFD да има и преведувачки маратон
>односно паралелно да се извршуваат повеќе работи.Иако ќе дојди до
>преклопување на презентациите би се добила поголема флексибилност и
>раздвиженост.
>И секако поддршка за одржување на овај настан
>  
>
>
Тоа мислам дека може да се реализира, добра е идејата, но „Отом потом“, 
сега важно е да се реализираат средствата, просториите и се што спаѓа во 
клучната организација.

Lugola е секогаш на располагање...

Поздрав
More information about the Ossm-members mailing list