[Ossm-members] Re: Re: SFD во Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jul 5 10:21:35 UTC 2004


На 05 јул 2004 (понеделник), Ivan Stojmirov напиша:

> >OpenCD неможе да се преведе. Барем не така лесно.
> 
> Може. Новата верзија е целосно базирана на HTML.

Па остави линк море. :)

http://www.theopencd.net/~baavgai/xmlsource/xml/opencd-en.xml

Јас преведувам од 150 линија надолу.
    <program id="filezilla">
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list