[Ossm-members] Re: Re: SFD во Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Jul 5 13:11:44 UTC 2004


На 05 јул 2004 (понеделник), Georgi Stanojevski напиша:

> http://www.theopencd.net/~baavgai/xmlsource/xml/opencd-en.xml
> 
> Јас преведувам од 150 линија надолу.

Тоа што преведов(малку повеќе од пола)
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/opencd-mkUTF.xml

Ако никој не го земе ќе го преведам за ден два.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list