[Ossm-members] Re: Re: SFD во Македонија

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Jul 8 12:25:34 UTC 2004


На 07 јул 2004 (среда), Georgi Stanojevski напиша:

> Инаку да, треба да знаеме како се билда дискот од сорс, за да можеме покрај
> македонскиот превод на Browser-от да можеме да додаме и преведени програми,
> да не бидат англиските за џабе ако има на македонски верзија.
> 
> До утре ќе го преведaм јас фајлов, но не ме чекај пробај од сорсот да
> направиш макар и англиска верзија на CD Browser-от, за да знаеш отприлика
> што како е.

До кај стигна? Проба ли?

Преводот е тука:
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/ssm/opencd-mkUTF.xml

Не е лошо да го разгледа некој да види нешто печатни грешки да не има пред
да им го пратам.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list