[Ossm-members] TheOpenCD

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jul 13 06:42:06 UTC 2004


Еве го преводот на TheOpenCD. 

http://www.theopencd.net/~baavgai/xmlsource/programs/mk/splash.html

Може да го гледате само со Mozilla, ако сакате да го симнете дискот без 
програмите: http://www.theopencd.net/~baavgai/xmlsource/cd.zip 

Има малку проблем со големината на фонтовите и ширината на одделни елементи
во самиот изглед на страната. 

Ми рекоа дека се работело на тоа. Во секој случај ако не биде ништо до
FreedomDay ќе го средиме само на македонски да изгледа во ред.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list