[Ossm-members] Re: beta prevod na Nvu

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri Jul 9 12:32:02 UTC 2004


> А, што е со муабетот дека Макромедиа ќе прави верзии за линукс? Знае
> некој нешто поконкретно?
Последно што чув беше дека Макаромедија експериментира со Flash преку 
crossover (ја лично преку него го имам инсталирано целиот пакет од 
Макромедија и работи), и дека после ќе развие верзија за Линукс.
Ама има нешто уште поново:
http://www.mozilla.org/press/mozilla-2004-06-30.html

More information about the Ossm-members mailing list