[Ossm-members] Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

"Марко И." marko24 at on.net.mk
Tue Jun 1 07:45:49 UTC 2004


> И ние во Прилеп сакам да се приклучиме на акцијата само јас касно го 
> процитав маилот а планирам да идам во Скопје на 2(Среда) па ако мози 
> да се договориме некако за и во Прилеп да се расири акцијата.
>
Еј ако земаш, земи повејќе, зошто и јас сум слободен, па би можел да изрежамMore information about the Ossm-members mailing list