[Ossm-members] Re: Re: Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Jun 1 16:37:37 UTC 2004


На 01 јун 2004 (вторник), Томислав Марковски напиша:

> | Све е супер тоа што го пишуваш АМА ПРЕКИНИ ДА ПИШУВАШ ХТМЛ 
> | мејлови, по двестоти пат!!!
> 
> Нели има мутт-от опција да чита текст (наместо хтмл) од мултипарт порака?

Мислам дека нема(барем не по дифолт) баш ќе побарам.

Ама тоа не е најголемиот проблем(можам да му ги прочитам пораките), 
проблем е што само за еден нов ред он праќа четири карактери, за > праќа
исто четири итн.

Знам дека знаеш дека хтмл пораки се лоши. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list