[Ossm-members] Re: Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 1 10:53:49 UTC 2004


> | Све е супер тоа што го пишуваш АМА ПРЕКИНИ ДА ПИШУВАШ ХТМЛ
> | мејлови, по двестоти пат!!!
>
> Нели има мутт-от опција да чита текст (наместо хтмл) од мултипарт порака?

типот нема plain-text part во неговите mail-ови...
btw тебе не ти е добар From: header-от ... а богами и X-Mailer:  ;-)


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list