[Ossm-members] Re: Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

�������� ��������� herrera at users.sourceforge.net
Tue Jun 1 06:20:08 UTC 2004


| Све е супер тоа што го пишуваш АМА ПРЕКИНИ ДА ПИШУВАШ ХТМЛ 
| мејлови, по двестоти пат!!!

Нели има мутт-от опција да чита текст (наместо хтмл) од мултипарт порака?


More information about the Ossm-members mailing list