[Ossm-members] кој сака Гимп превод?

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Wed Jun 2 18:02:23 UTC 2004


Преводот на Гимп е при крај, остануват уште околу 20% стинга да се 
преведат. Кој сака да му ги пратам досега преведените фајлови нека ми 
пише на мејл.
ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list