RE: [Ossm-members] кој сака Гимп превод?

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Wed Jun 2 12:19:16 UTC 2004


| Преводот на Гимп е при крај, остануват уште околу 20% стинга 
| да се преведат. Кој сака да му ги пратам досега преведените 
| фајлови нека ми пише на мејл.

Прати ги тука, или пак на GTP


More information about the Ossm-members mailing list