[Ossm-members] Re: Кој сака Гимп превод?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed Jun 2 21:34:39 UTC 2004


На 02 јун 2004 (среда), Vladimir Stefanov напиша:

> Затоа ви велам, кој сака нека каже, ќе му ги пратам на секој посебно, ич 
> не ми преставува проблем.

Па прати го на stojmir at linux.net.mk да го стави на
GTP (http://l10n-status.gnome.org/) и да може било кој да го симне.

Најубаво со тоа ќе тестираш преводот.
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list