[Ossm-members] Известување

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jun 3 13:21:29 UTC 2004


Здраво пионери и сениори !

Денес во 20.00ч. ќе има емисија на тема „Штетноста на договорот помеѓу 
РМ и МЅ“, на која учество ќе земам ... јас

Сите што се во можност нека ја следат емисијата. СЕ вика Паралели, оди 
на Тера телевизија, значи во 20.00ч.
Што да ви кажам...ми треба охрабрување!

Прашања што би ги поставиле вие?

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list