RE: [Ossm-members] Известување

Томислав Марковски herrera at users.sourceforge.net
Thu Jun 3 13:23:47 UTC 2004


| Денес во 20.00ч. ќе има емисија на тема „Штетноста на 
| договорот помеѓу РМ и МЅ“, на која учество ќе земам ... јас

Само напред! Се надевам дека ќе има снимка од емисијата.


More information about the Ossm-members mailing list