[Ossm-members] Известување

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 3 13:31:19 UTC 2004


> Здраво пионери и сениори !
>
> Денес во 20.00ч. ќе има емисија на тема „Штетноста на договорот помеѓу
> РМ и МЅ“, на која учество ќе земам ... јас

Браво.
Знаеш што да збориш нели... јас би се концентрирал на економските можности на 
слободниот софтвер, злоупоребата на MS на својата позиција и на своите 
партнери и сл... имаш во whitepaper-от многу ставари не е лошо да си ги 
испринташ.


> Сите што се во можност нека ја следат емисијата. СЕ вика Паралели, оди
> на Тера телевизија, значи во 20.00ч.
> Што да ви кажам...ми треба охрабрување!

ајде , ајде можеш ти.

> Прашања што би ги поставиле вие?

на кого?

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list