[Ossm-members] Известување

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jun 3 14:01:43 UTC 2004


Дамјан wrote:

>>Здраво пионери и сениори !
>>
>>Денес во 20.00ч. ќе има емисија на тема „Штетноста на договорот помеѓу
>>РМ и МЅ“, на која учество ќе земам ... јас
>>    
>>
>
>Браво.
>Знаеш што да збориш нели... јас би се концентрирал на економските можности на 
>слободниот софтвер, злоупоребата на MS на својата позиција и на своите 
>партнери и сл... имаш во whitepaper-от многу ставари не е лошо да си ги 
>испринташ.
>  
>
Еден добар дел веќе и се испечатени. Ме интересира уште нешто. Дали 
АНЕКСите што се наведуваат во договорот некаде се достапни за јавноста?

Поздрав



More information about the Ossm-members mailing list