[Ossm-members] Известување

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Thu Jun 3 13:44:05 UTC 2004


> Сите што се во можност нека ја следат емисијата. СЕ вика Паралели, оди 
> на Тера телевизија, значи во 20.00ч.
> Што да ви кажам...ми треба охрабрување!

Емисијата ќе оди во живо? Или веќе е снимена?

-- 
!drawkcab ni deggulp draobyek ym tog ev'I kniht IMore information about the Ossm-members mailing list