[Ossm-members] Известување

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Thu Jun 3 13:58:46 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

>
>> Сите што се во можност нека ја следат емисијата. СЕ вика Паралели, 
>> оди на Тера телевизија, значи во 20.00ч.
>> Што да ви кажам...ми треба охрабрување!
>
>
> Емисијата ќе оди во живо? Или веќе е снимена?
>
Абе претседателе, зошто би бил возбуден ако е веќе снимена :) Во живо

Дамјан: На пример, прашања од типот што Новица ги поставува во 
последната негова колумна „Како Македонија ...“.
Или вака, кога би биле очи-во-очи со претставник од владата, што би го 
прашале.

Во емисијата ќе гостувам само јас но сепак оваа информација мислам дека 
ќе ми годи...

ПоздравMore information about the Ossm-members mailing list