[Ossm-members] Re: Известување

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jun 3 15:15:23 UTC 2004


Дамјан напиша:

>ние ги добивме само А и Б и колку знам другите не се објавени воопшто.
>http://slobodensoftver.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=pisma
>

Се објави нешто и накнадно. Копај у архива на Linux.net.mk, барај вести 
за „Форум“.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list