[Ossm-members] Известување

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 3 14:42:06 UTC 2004


> Еден добар дел веќе и се испечатени. Ме интересира уште нешто. Дали
> АНЕКСите што се наведуваат во договорот некаде се достапни за јавноста?

хмм... мислев дека се... 
ние ги добивме само А и Б и колку знам другите не се објавени воопшто.
http://slobodensoftver.org.mk/OktomvriskiDokumenti/?d=pisma

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list