[Ossm-members] Известување

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Jun 4 09:15:04 UTC 2004


Aleksandar Balalovski wrote:
> Денес во 20.00ч. ќе има емисија на тема „Штетноста на договорот помеѓу 
> РМ и МЅ“, на која учество ќе земам ... јас

Ајде сеа..
како помина? divx ќе ни пратиш ли?
-- 
I'm not as think as you stoned I am.

More information about the Ossm-members mailing list