[Ossm-members] Спонзор за CD-а , anybody?

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Jun 4 09:26:34 UTC 2004


> Организацијата Слободен Софтвер Македонија бара спонзор за вкупно 500-1000
> CD-а. На CD-ата ќе се сними слободен софтвер и ќе се делат бесплатно. Ако
> знаете било кого кој е во можност да спонзорира било кое количество CD-а
> кажете. Доколку собереме доволно спонзори за над 500 CD-а ќе почнеме да ги
> собираме, ако не - ја откажуваме акцијата.
>
> Истовремено сите што се во можност да помогнат да се изрежат CD-ата,
> please stand up - please stand up.

CD-ињата ги купивме, изрежавме (500 knoppix и 500 TheOpenCD) и разделивме пред 
почетокот на Визија пред Универзална.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list