[Ossm-members] Linux и Sound

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Fri Jun 4 15:06:13 UTC 2004


Еве упатство за правење на безшумен компјутер наменет за зезање со звук
http://linuxdevices.com/articles/AT8275095591.html
заедно со инсталирање на специјална Linux дистрибуција за audio обработка.


Исто го најдов и сајтот http://linux-sound.org/, има линкови до едно чудо 
аудио софтвер за Linux итн.

Па Дарко Димитров повели ... аа не ти имаше Athlon XP 64 ама сеуште немаш 
64-bit-ен Windows ... штета.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list