[Ossm-members] НВО прес центар

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Jun 4 18:22:12 UTC 2004


http://www.nvoinfocentar.org.mk/aktivnosti.asp?lang=mak&tip=7

Да се јавам ли да разговарам за термин, сигурен сум дека матерјали може 
да спремиме за неколку дена?

Да се видиме во недела за да поразговараме околу ова? Ако има 
заинтересирани, пишете за да договориме термин и место.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list