[Ossm-members] Free Software Flood

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Jun 5 14:47:46 UTC 2004


Слободен софтвер Македонија (OССМ) дојде на идеја да ја искористи маркетинг
кампањата на Микрософт (која собра многу луѓе од ИТ индустријата на едно
место) во свои цели, и за време на конференцијата ?Визија? да им
демонстрира дека софтверот може да биде и легален и бесплатен, но и 
што е најважно слободен.

http://www.slobodensoftver.org.mk/freesoftwareflood/

п.с. Ако немате забелешки до понеделник ќе го објавам на главната страна.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list