[Ossm-members] Free Software Flood

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Sat Jun 5 15:12:41 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>Слободен софтвер Македонија (OССМ) дојде на идеја да ја искористи маркетинг
>кампањата на Микрософт (која собра многу луѓе од ИТ индустријата на едно
>место) во свои цели, и за време на конференцијата ?Визија? да им
>демонстрира дека софтверот може да биде и легален и бесплатен, но и 
>што е најважно слободен.
>
>http://www.slobodensoftver.org.mk/freesoftwareflood/
>
>п.с. Ако немате забелешки до понеделник ќе го објавам на главната страна.
>  
>
>
ЗАКОН !!
Епа мислам се совпадна и настапот што го имав на Тера и 
протестите...уште еднаш се доакажа дека Македонија има Слободен Софтвер...

Поздрав
АлександарMore information about the Ossm-members mailing list